Yılmaz Çakaloğlu İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://germencikiho.meb.k12.tr
Adres : MESUDİYE MAH. ERGEN SK. YILMAZ ÇAKAOĞLU İMAMHATİP O. SİTESİ YILMAZ ÇAKALOĞLU IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO 18 GERMENCİK / AYDIN
VİZYON : Kişiliğini kazanmış , çevresine saygılı, çağın gereği olan teknolojik gelişimle donatılmış, milli ve manevi değerlere sahip çıkan , geleceğe dair planları olan, sosyal yönü güçlü ve akademik açıdan başarı arayan bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Okulumuzu çevrenin güvenini kazanmış , tercih edilen bir ortaokula dönüştürmek.
BAŞARILAR : Okulumuz 2015 yılı X.Bu Benim Eserim proje yarışmasında Kimya alanında hazırlanan proje ile Türkiye finalisti olmuştur.

Toplantı Salonu :1
Saatler : 08:50-15:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalolifer
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : İl Merkezine Tarifeli Minübüs seferleri ve Demiryolu ile tahmini 25 Dakikada ulaşmak mümkündür.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 22 Km. / 0
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2015 yılı Teklif Çağrısı Döneminde sunulan 2015-1-TR01-017962 numaralı "Okul Kültürü Oluşturma" adlı projemiz hibe almaya hak kazanmıştır. Okulumuz personeli Stockholm/İSVEÇ´te bu konuda eğitim alacaktır.